Kandidaten CDA Rijssen-Holten

CDA-leden uit Rijssen-Holten kiezen Erik Wessels tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Wessels, momenteel wethouder in Rijssen-Holten, spreekt de ambitie uit om de komende raadsverkiezing vijf zetels te willen halen. “We hebben een goed verkiezingsprogramma en een mooie lijst waarmee we de komende maanden  graag ‘de boer op’ gaan. We hebben in Rijssen-Holten veel voorzieningen, een sterk bedrijfsleven en een mooie natuur. We blijven investeren en ambities tonen om dat op peil te houden. Dat is waar we met ‘ruimte en respect’ voor willen gaan.”

De kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt vervolgd met (2) Rindert Ekhart, (3) Henk Nijkamp en (4) Gabriel Basmaci. Alle drie kandidaten hebben zich de afgelopen jaren ingezet als raadslid en weten daarmee wat er speelt in de politieke arena.

Raoul Teeuwen (5) is een nieuwe gezicht op de lijst. Als voormalig bestuurslid van Opgewekt Rijssen erg betrokken bij de energietransitie. De komende jaren zal zijn kennis en kunde op dit gebied ook in de raad goed van pas komen.

Plek 6 op de lijst is voor Gerrit Veneklaas, ook een nieuw gezicht op de lijst. De kennis en ervaring die Gerrit vanuit Dijkerhoek en vanuit de agrarische sector meeneemt, zijn een waardevolle aanvulling in de raad.

Het ervaren commissielid Gerrit Smelt (7) wil zich ook de komende jaren inzetten voor een sterk en sociaal Rijssen-Holten.

Jan-Maarten ten Hove (8), docent in opleiding, completeert het eerste achttal op de lijst. De twintiger, geboren en getogen in Rijssen, heeft de ambitie ook de komende jaren het CDA geluid te laten horen.

“Al met al een mooie groep met een mix tussen jong en oud, ervaring en nieuwe ideeën, een lijst waarmee we de komende maanden het verschil gaan maken. We zien uit naar een mooie campagneperiode,” aldus Erik Wessels.

Geef een reactie